Kom jij werken in het gezelligste huiskamercafé van Delft?

Al meer dan 30 jaar is Café Kobus Kuch een begrip in Delft. Als huiskamercafé zijn we een ontmoetingsplek voor jong en oud, van vroeg in de ochtend tot in de laatste uurtjes. Bij ons is geen dag hetzelfde en er heerst een fijne werksfeer. Kobus heeft een groot en drukbezocht terras op de Beestenmarkt, het mooiste horecaplein van Delft! Gasten komen bij ons voor de gezelligheid, om elkaar te ontmoeten, om te genieten van onze befaamde huisgemaakte appeltaart of één van de vele (tap)bieren met vrienden en alles daartussenin!

Gastvrijheid, gezelligheid, aandacht en oog voor onze gasten. Dat is wat wij het belangrijkst vinden.

Leidinggevende Café

Kobus is op zoek naar een enthousiaste leidinggevende voor 3 tot 5 dagen per week.

Dit ga jij doen:

Onze leidinggevenden zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de vloer. Je opent of sluit het café af. Tijdens je dienst zorg je voor het overzicht en ben je verantwoordelijk voor de kassa. Je bent het aanspreekpunt voor de gasten en het team en je lost problemen op. Je geeft leiding aan een team van 5 tot 15 medewerkers (bediening èn keuken) en voor nieuwe collega’s ben je een mentor. Je doet de dagelijkse bestellingen en je ziet toe op de naleving van de HACCP regels. Regelmatig vergader je met collega’s en je denkt mee om het bedrijf te verbeteren.

Wat kun jij van ons verwachten?

❖    Een prettige en bruisende werkomgeving

❖    Diensten van gemiddeld 6 tot 8 uur

❖    Salaris in overleg

❖    20 tot 25 vakantiedagen per jaar en 8 % vakantiegeld

❖    25% personeelskorting

❖    Feestdagentoeslag

❖    Korting op je ziektekostenverzekering

❖    Mogelijkheid tot het volgen van cursussen/workshops

❖    De leukste gasten van Delft!

 

Wat verwachten we van jou?

❖    Je beschikt over een positieve en energieke uitstraling

❖    Je bent flexibel inzetbaar

❖    Je hebt ervaring met aansturen van een team

❖    Je denkt graag mee in het verbeteren van ons café

❖    Je kunt goed schakelen bij onverwachte drukte

❖    Je bent in het bezit van Sociale Hygiëne of je bent bereidt deze te halen

❖    Je vindt het geen probleem om tot laat, in het weekend en met de feestdagen te werken!

 

Dus, lijkt het je leuk om te werken in het leukste café van Delft en hou je wel van een beetje actie in de tent? Dan nodigen we je graag uit voor een goed gesprek!

Stuur jouw motivatie en C.V. naar directie@kobuskuch.nl t.a.v. Jasja of Coriene.

 

10372760 840100309390595 8432793379675346071 n

Stoere koekenbak(st)er gezocht!

In onze taartenwinkel Kobus & Saartje maken we de beroemde Kobus Kuch appeltaart én alle taarten die we in het café verkopen!

 

We zijn hiervoor op zoek naar een nieuwe taart-collega voor vast op zaterdag, misschien een dagje doordeweeks en als invaller in vakanties.

De werktijden zijn op zaterdag tussen 09.00-16.30 uur. En doordeweeks in de ochtend uren tussen ongeveer 09.00 uur en 14.00 uur.

Zoals gezegd maak je naast de befaamde appeltaart, voor in de weekenden ook worteltaart, blondies, chocotaart, kersentaart, een wekelijks wisselende monchoutaart, een maandelijks wisselende taart van de maand en chocolate-chip koekjes. Wanneer je taarten aan het maken bent, is de deur altijd open en help je klanten die bestellingen komen afhalen, je beantwoord vragen van spontane binnenlopers, je neemt taartbestellingen aan en mag je vaak op de foto met toeristen ;)! Verder zorg je dat de winkel netjes oogt, kan je met een kassa werken en als je klaar bent mag alles weer goed schoon. In het weekend sta je altijd met een andere collega, maar een hoge mate van zelfstandigheid is wel gewenst in je werk. Het salaris is conform Horeca CAO. 

Heb je interesse? Mail dan naar directie@kobuskuch.nl t.a.v. Coriene en Jasja

nienke dienblad 2

Allround medewerker, part- of fulltime

Hou je van gezelligheid en vindt je het fijn om anderen het naar hun zin te maken? Dan is Kobus echt iets voor jou. We zijn op zoek naar vrolijke collega's die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. 

Bij Kobus wordt je op verschillende plekken ingewerkt en ingezet als allround medewerker. In de bediening, op het terras of in de keuken, we leren het je allemaal.

Wat kunnen we je bieden?

Een prettige en bruisende werkomgeving aan het mooiste plein van Delft. De gezelligste gasten van Delft;-) Maar ook fijne en loyale collega's. Diensten van 6 tot 8 uur per dag en werktijden variërend tussen 08:30 en 03:00, doordeweeks, maar uiteraard ook in het weekend, feestdagen en vakanties. Salaris volgens de Horeca CAO.

Horeca ervaring is geen vereiste, maar wel handig! 

Interesse? Mail naar directie@kobuskuch.nl t.a.v. Coriene of Jasja

nienke dienblad 2

Afwasser gezocht!

Wij zijn weer op zoek naar een afwasser. Vanaf 15 jaar voor 1 á 2 diensten in de week, voornamelijk in de weekenden en op feestdagen en op in Delft feestelijke dagen.

Je bent allereerst verantwoordelijk voor de afwas en onze beroemde appeltaarten snijden. Uiteindelijk leer je de keuken helpen met voorbereiden en tijdens de lunch zal je als keukenrunner werken en breng je alle gerechten naar de gasten. En misschien help je uiteindelijk ook wel de keuken met gerechten bereiden!

Wij bieden werk in één van de leukste bedrijven van Delft. We hebben een divers en gezellig team, verloning volgens horeca CAO, een gedegen inwerkperiode en mogelijkheden tot groei en uitbreiding van je verantwoordelijkheden. Diensten zijn tussen de 6-8 uur.

Interesse? Stuur je cv en motivatie naar directie@kobuskuch.nl t.a.v. Coriene of Jasja.