Kom jij werken in het gezelligste huiskamercafé van Delft?

Al meer dan 30 jaar is Café Kobus Kuch een begrip in Delft. Als huiskamercafé zijn we een ontmoetingsplek voor jong en oud. Naast de beroemde huisgemaakte appeltaart is er een ruime keuze aan speciaal bieren, koffie, lunch, snacks en nog veel meer lekkers.

 

Leidinggevende Café

Kobus is op zoek naar een enthousiaste leidinggevende voor 3 tot 5 dagen per week.

Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en stuur je een team aan van 4 tot 15 collega's, bediening en keuken. Je doet de dagelijkse bestelling, je bent het aanspreekpunt voor de gasten en de collega's. Je geeft altijd het goede voorbeeld en je productkennis is op orde. Je werkt in diensten van 6 tot 8 uur lang, variërend tussen 8:30 en 03:00. Je bent inzetbaar in de avonden, weekenden en tijdens feestdagen. Je draagt zorg voor een schone en veilige werkomgeving en je denkt mee hoe we Kobus nog beter kunnen maken! 

Wij bieden werk in één van de leukste bedrijven van Delft. We hebben een divers en gezellig team in de leeftijd van 15 tot 50 jaar. Verloning geschiedt volgens Horeca CAO. We bieden je een gedegen inwerkperiode en de mogelijkheid tot groei en uitbreiding van je verantwoordelijkheden. 

Hebben we je interesse gewekt?

Stuur je cv en motivatie naar directie@kobuskuch.nl t.a.v. Coriene of Jasja.

kobus terras 289

Open sollicitatie

Op dit moment hebben we geen andere openstaande vacatures, maar natuurlijk ben je uitgenodigd om ons op andere gedachten te brengen! Wij houden wel van een beetje eigenwijs;-)

Je kan je open sollicitatie sturen naar: 

directie@kobuskuch.nl

t.a.v. Coriene of Jasja