Wordt jij onze nieuwe Kobuskanjer?

nienke dienblad 2

Leidinggevende gezocht!

Wij zoeken een eerste medewerker/shift leader/leidinggevende voor drie tot vijf dagen in de week.

Jij hebt ervaring in het aansturen van een team, je productkennis is top, je bent collegiaal zonder de gast uit het oog te verliezen en bent in het bezit van je sociale hygiëne diploma en/of andere relevante diploma's of opleiding. Je doet de dagelijkse bestellingen, behandelt eventuele klachten, je hebt oog voor detail en houdt van lekker schoon en hard werken. En je stuurt een team aan van 2-16 collega's per shift, met leeftijden variërend van 15 jaar tot 50 jaar. En je hebt plannen en ideeën om ons nog beter maken!

Wij bieden werk in één van de leukste bedrijven van Delft. We hebben een divers en gezellig team, verloning volgens horeca CAO, een gedegen inwerkperiode en mogelijkheden tot groei en uitbreiding van je verantwoordelijkheden. Diensten zijn tussen de 6-8 uur en natuurlijk ook in de avonden, het weekend en op feestdagen of in Delft feestelijke dagen.

Interesse? Stuur je cv en motivatie naar directie@kobuskuch.nl t.a.v. Coriene of Jasja.

 

Werken bij het gezelligste café van Delft?

Al 30 jaar is Café Kobus Kuch een begrip in Delft. Als huiskamercafé zijn we een ontmoetingsplek voor jong en oud. Naast de beroemde huisgemaakte appeltaart is er een ruime keuze aan lunchgerechten, bieren, koffie en nog veel meer lekkers.

Melvin op terras2

Medewerker Bediening, part- of fulltime

We zijn op zoek naar frisse, spontane en gezellige collega's voor de periode vanaf nu tot in ieder geval 1 november.

Ben je gastvrij en representatief. Vind je het leuk om anderen het naar hun zin te maken? En ben niet bang om heul hard te werken? Dan is Kobus echt iets voor jou!

Wat kunnen we je bieden?

Een prettige en bruisende werkomgeving. De liefste gasten van Delft. Grappige en loyale collega's. Salaris conform Horeca CAO. Diensten van 6 tot 8 uur per dag.

Als medewerker bediening werk je bij ons in de bediening én in de keuken.

Horeca ervaring is geen vereiste, maar wel handig! Je werktijden variëren tussen 8:30 en 03:00, waarvan minimaal één keer in het weekend. We verwachten natuurlijk dat je ook op feestdagen en in de schoolvakanties beschikbaar bent.

Interesse? Mail naar directie@kobuskuch.nl t.a.v. Coriene of Jasja

10372760 840100309390595 8432793379675346071 n

Stoere koekenbak(st)er gezocht!

Op donderdag en vrijdag van 09.00-13.00 uur en eventueel meer in (school) vakanties en soms invallen op andere dagen (ma, di en zat). Salaris is conform Horeca CAO. 

Interesse? Mail naar directie@kobuskuch.nl t.a.v. Tanja