Kom jij werken in het gezelligste huiskamercafé van Delft?

Al meer dan 30 jaar is Café Kobus Kuch een begrip in Delft. Als huiskamercafé zijn we een ontmoetingsplek voor jong en oud. Naast de beroemde huisgemaakte appeltaart is er een ruime keuze aan speciaal bieren, koffie, lunch, snacks en nog veel meer lekkers.

 

10372760 840100309390595 8432793379675346071 n

Stoere koekenbak(st)er gezocht!

In onze taartenwinkel Kobus & Saartje maken we de beroemde Kobus Kuch appeltaart én alle taarten die we in het café verkopen!

 

We zijn hiervoor op zoek naar een nieuwe taart-collega voor vast op zaterdag en als invaller in vakanties.

De werktijden zijn op zaterdag tussen 09.00-16.30 uur. En doordeweeks in de ochtend uren tussen ongeveer 09.00 uur en 14.00 uur.

Zoals gezegd maak je naast de befaamde appeltaart, voor in de weekenden ook worteltaart, blondies, chocotaart, kersentaart, een wekelijks wisselende monchoutaart, een maandelijks wisselende taart van de maand en chocolate-chip koekjes. Wanneer je taarten aan het maken bent, is de deur altijd open en help je klanten die bestellingen komen afhalen, je beantwoord vragen van spontane binnenlopers, je neemt taartbestellingen aan en mag je vaak op de foto met toeristen ;)! Verder zorg je dat de winkel netjes oogt, kan je met een kassa werken en als je klaar bent mag alles weer goed schoon. In het weekend sta je altijd met een andere collega, maar een hoge mate van zelfstandigheid is wel gewenst in je werk. Het salaris is conform Horeca CAO. 

Heb je interesse? Mail dan naar directie@kobuskuch.nl t.a.v. Coriene en Jasja

Leidinggevende Café

Kobus is ook op zoek naar een enthousiaste leidinggevende voor 3 tot 5 dagen per week.

Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en stuur je een team aan van 4 tot 15 collega's, bediening en keuken. Je doet de dagelijkse bestelling, je bent het aanspreekpunt voor de gasten en de collega's. Je geeft altijd het goede voorbeeld en je productkennis is op orde. Je werkt in diensten van 6 tot 8 uur lang, variërend tussen 8:30 en 03:00. Je bent inzetbaar in de avonden, weekenden en tijdens feestdagen. Je draagt zorg voor een schone en veilige werkomgeving en je denkt mee hoe we Kobus nog beter kunnen maken! 

Wij bieden werk in één van de leukste bedrijven van Delft. We hebben een divers en gezellig team in de leeftijd van 15 tot 50 jaar. Verloning geschiedt volgens Horeca CAO. We bieden je een gedegen inwerkperiode en de mogelijkheid tot groei en uitbreiding van je verantwoordelijkheden. 

Hebben we je interesse gewekt?

Stuur je cv en motivatie naar directie@kobuskuch.nl t.a.v. Coriene of Jasja.