Kom jij werken in het gezelligste huiskamercafé van Delft?

Al meer dan 30 jaar is Café Kobus Kuch een begrip in Delft. Als huiskamercafé zijn we een ontmoetingsplek voor jong en oud. Naast de beroemde huisgemaakte appeltaart is er een ruime keuze aan speciaal bieren, koffie, lunch, snacks en nog veel meer lekkers.

We zoeken nieuwe collega's voor verschillende functies, hier vind je de actuele vacatures:

nienke dienblad 2

Allround medewerker, part- of fulltime

Hou je van gezelligheid en vindt je het fijn om anderen het naar hun zin te maken? Dan is Kobus echt iets voor jou. We zijn op zoek naar vrolijke collega's die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. 

Bij Kobus wordt je op verschillende plekken ingewerkt en ingezet als allround medewerker. In de bediening, op het terras of in de keuken, we leren het je allemaal.

Wat kunnen we je bieden?

Een prettige en bruisende werkomgeving aan het mooiste plein van Delft. De gezelligste gasten van Delft;-) Maar ook fijne en loyale collega's. Diensten van 6 tot 8 uur per dag en werktijden variërend tussen 08:30 en 03:00, doordeweeks, maar uiteraard ook in het weekend, feestdagen en vakanties. Salaris volgens de Horeca CAO.

Horeca ervaring is geen vereiste, maar wel handig! 

Interesse? Mail naar directie@kobuskuch.nl t.a.v. Coriene of Jasja

Leidinggevende Café

Kobus is ook op zoek naar een enthousiaste leidinggevende voor 3 tot 5 dagen per week.

Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en stuur je een team aan van 4 tot 15 collega's, bediening en keuken. Je doet de dagelijkse bestelling, je bent het aanspreekpunt voor de gasten en de collega's. Je geeft altijd het goede voorbeeld en je productkennis is op orde. Je werkt in diensten van 6 tot 8 uur lang, variërend tussen 8:30 en 03:00. Je bent inzetbaar in de avonden, weekenden en tijdens feestdagen. Je draagt zorg voor een schone en veilige werkomgeving en je denkt mee hoe we Kobus nog beter kunnen maken! 

Wij bieden werk in één van de leukste bedrijven van Delft. We hebben een divers en gezellig team in de leeftijd van 15 tot 50 jaar. Verloning geschiedt volgens Horeca CAO. We bieden je een gedegen inwerkperiode en de mogelijkheid tot groei en uitbreiding van je verantwoordelijkheden. 

Hebben we je interesse gewekt?

Stuur je cv en motivatie naar directie@kobuskuch.nl t.a.v. Coriene of Jasja.