Kom jij werken in het gezelligste huiskamercafé van Delft?

Al meer dan 30 jaar is Café Kobus Kuch een begrip in Delft. Als huiskamercafé zijn we een ontmoetingsplek voor jong en oud. Naast de beroemde huisgemaakte appeltaart is er een ruime keuze aan speciaal bieren, koffie, lunch, snacks en nog veel meer lekkers.

We zoeken nieuwe collega's voor verschillende functies, hier vind je de actuele vacatures:

Leidinggevende Café

Hou je van gezelligheid en vindt je het fijn om anderen het naar hun zin te maken? Dan is Kobus echt iets voor jou.

Kobus is op zoek naar een leidinggevende voor 3 tot 5 dagen per week.

Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en stuur je een team aan van 4 tot 15 collega's, bediening en keuken. Je doet de dagelijkse bestelling, je bent het aanspreekpunt voor de gasten en de collega's. Je geeft altijd het goede voorbeeld en je productkennis is op orde. Je werkt in diensten van 6 tot 8 uur lang, variërend tussen 8:30 en 03:00. Je bent inzetbaar in de avonden, weekenden en tijdens feestdagen. Je draagt zorg voor een schone en veilige werkomgeving en je denkt mee hoe we Kobus nog beter kunnen maken!

Wij bieden werk in één van de leukste bedrijven van Delft. We hebben een divers en gezellig team in de leeftijd van 15 tot 50 jaar. Verloning geschiedt volgens Horeca CAO. We bieden je een gedegen inwerkperiode en de mogelijkheid tot groei en uitbreiding van je verantwoordelijkheden. 

Hebben we je interesse gewekt?

Stuur je cv en motivatie naar directie@kobuskuch.nl t.a.v. Coriene of Jasja.

10372760 840100309390595 8432793379675346071 n

Stoere koekenbak(st)er gezocht!

In onze taartenwinkel Kobus & Saartje maken we alle taarten die we in het café verkopen. Doordeweeks in de ochtend uren tussen ongeveer 09.00 uur tot ongeveer 14.00 uur en in het weekend op zaterdag tussen 09.00-16.00 uur. Naast de befaamde appeltaart, maak je voor de weekenden ook worteltaart, blondies, chocotaart, kersentaart, een wekelijks wisselende monchoutaart, een maandelijks wisselende taart van de maand en chocolatechipkoekjes. Als je er bent en taarten staat te maken, is de deur altijd open en help je klanten die bestellingen komen afhalen, beantwoord je vragen van spontane binnenlopers, neem je taartbestellingen aan en mag je vaak op de foto met toeristen ;)! Verder zorg je dat de winkel netjes oogt, kan je met een kassa werken en als je klaar bent mag alles weer goed schoon. Salaris is conform Horeca CAO. 

Interesse? Mail naar directie@kobuskuch.nl t.a.v. Coriene en Jasja

Melvin op terras2

Open sollicitatie

Op dit moment hebben we geen openstaande vacature als allround medewerker, maar natuurlijk ben je uitgenodigd om ons op andere gedachten te brengen! Wij houden wel van een beetje eigenwijs;-)

Je kan je open sollicitatie sturen naar: 

directie@kobuskuch.nl

t.a.v. Coriene of Jasja